Reiki in Amsterdam

Reiki bij Joey Acupuncturist

Reiki is het Japanse woord voor Universele levensenergie. In Ayurvedische medicijnen en Sankriet wordt het ook wel Prana genoemd. In Traditionele Chinese Medicijnen en Acupunctuur noemt men deze energie.
Reiki is de energie waaruit alles is opgebouwd en wordt gevoed.
Het is de energie waaruit alles is opgebouwd en wordt gevoed. Reiki hebben we nodig om te kunnen leven, het is altijd om ons heen en het stroomt continue door ons lichaam. Door slechte voeding, levensstijl of emotionele trauma’s kan de stroming van de levensenergie in het lichaam worden verstoord. Hieruit kunnen lichamelijke of geestelijke klachten ontstaan.
Door het gebruiken van bepaalde technieken kunnen we gebruik maken van deze levensenergie en als het ware “intunen”. Met gebruikmaking van handoplegging kan de Reiki energie overgedragen worden aan de persoon die wordt behandeld. Reiki is een natuurlijke alternatieve geneeswijze die ervoor zorgt dat het herstellend vermogen van lichaam en geest wordt ondersteund en bepaalde klachten en ziekten kunnen worden behandeld.
Het effect van Reiki
Reiki kan op verschillende manieren worden gevoeld. Diepgewortelde emoties en blokkades kunnen naar boven komen, gestagneerde energie kan worden vrij gemaakt en  je voelt je prettiger. Mensen ervaren complete ontspanning, sensaties, prikkelingen en gevoel van warmte.
Soms kan Reiki helemaal niet worden gevoeld. Dit wil echter niet zeggen dat het niet werkt. Reiki werkt voor iedereen en geeft de persoon wat ie op dat moment nodig heeft. Reiki werkt op de diepere lagen van het bewustzijn en stroomt naar de oorzaak van het probleem.