JOEY NGALIMOERTOMO

BORN:

January 31st, 1983. Aquarius.

E-MAIL:

info@joeyacupuncturist.com

PHONE:

+31 6 120 47 187

OVER JOEY

Joey's verhaal

Natuurlijke genezing kwam voor het eerst op zijn pad tijdens een reis naar India. Hier ontmoette hij spiritueel meester Swami Prakash, die hem initieerde en opleidde tot Reiki Master. Zijn fascinatie voor de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam was geboren. In de jaren hierna bestudeerde hij meerdere natuurlijke geneeswijzen grondig en specialiseerde hij zich tot acupunctuur.

Professioneel maar persoonlijk

Joey creëert een veilige haven. Een plek waar jij je mag open stellen en ontspannen. Hij geeft zijn patiënten de tijd om te aarden en de behandeling wordt altijd in goed overleg bepaald. Dit zorgt ervoor dat je je bij hem altijd op je gemak kunt voelen. Zijn afstudeeronderzoek wijdde hij aan een heel actueel onderwerp: burn-out. Hij onderzocht o.a. hoe acupunctuur preventief kan worden ingezet bij het voorkomen van een burn-out en ondersteuning kan bieden bij het genezingsproces. Voor Joey is acupunctuur geen stilstaande geneeskunde, maar een geneeskunde die volop in ontwikkeling is. Zijn doel is om je te helpen met je gezondheid, geest en persoonlijke ontwikkeling.

Joey vertelt

'Wie zich regelmatig laat behandelen, leert ook beter luisteren naar zijn of haar lichaam. Dat is voor iedereen belangrijk, maar in de hectiek van alledag zijn we soms wat verwijderd geraakt van ons eigen gevoel. Acupunctuur werkt helend, ondersteunend bij andere (Westerse) behandelingen, maar ook preventief. Ik kijk verder dan alleen symptomen, naar jou als persoon en welke oorzaken er uiteindelijk toe hebben geleid dat je nu met deze gezondheidsklachten zit. Vanuit hier stellen we samen een behandelplan op' .

Opleidingen & Certificaten

HBO Acupunctuur
Traditionele Chinese Medicine Academie, Amsterdam Nederland 2018

Dr. Tan’s Balance Method Core Foundations
Si Yuan (Delphine Armand & Paul Wang), Dublin Ierland 2018

Cosmetische Acupunctuur
Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen
Antwerpen, Belgie 2017

Medische Basis Kennis
Traditionele Chinese Medicine Academie, Amsterdam Nederland 2015

Traditionele Reiki Master
Himalayan Yoga Retreat, Dharamkot India 2013